Alla inlägg under januari 2012

Av Alexandra Persson - 23 januari 2012 08:15

God morgon världen!


Vecka 4 och en hel del på planeringen idag!

Klev upp första gången kring 3.30 då Mika knatade iväg till jobbet, pussade på och tog med mig djuren (som trodde att de skulle få frukost) och gick och somnade om. Vakande vid 4-tiden igen då plogmaskinen var ute och levde rövare utanför fönstret och somnade om tills klockan ringde vid 7.


Så in i duschen, tvätta håret, smörja in mig med min underbara body butter samtidigt som jag skickade ansökningar på lite fler modelljobb. Nu är  det bara att torka håret och klä på mig de sista kläderna innan jag beger mig iväg på upprop.

Idag är det 2 nya skolor och 3 nya kurser, så fram till 15-tiden (tror jag) lär jag spendera tid på stan.


Nåja, upp upp och iväg!


Ha en superbra måndag!

Av Alexandra Persson - 22 januari 2012 12:38

Jag kommer ihåg en tid då det här med hemsidor inte var ett problem för mig.

När jag satte mig ner och bara SKREV kod på löpande band... Den inspiriationen har flugit iväg och jag drar mig från att göra något seriöst eftersom jag inte har tid att underhålla den på ett vettigt sätt.

Håller på med en gratis flash nu enbart för att få upp något att visa mina verk på - men helt bra känns det faktiskt inte. Dels för att de funktioner jag vill ska fungera på ett sätt - men inte gör det, och självklart så går det inte att skriva om eller ändra heller. Samma sak med de förbaskade blädderböckerna, OMG vad de driver mig till vansinne...


När man har en vision om att saker ska fungera - och de inte GÖR det så blir i alla fall jag oerhört frustrerad, och en smula irriterad.Nåja det är bara att skaka av sig och göra det bästa av läget just nu, sedan får jag ta tag i en vettig, egen version senare.


Nu pill med bilder och hemsida!

Av Alexandra Persson - 21 januari 2012 13:07

Blä, tror jag åkt på halsfluss. Vaknade vid 7-tiden och skällde på djuren som levde rövare, gav dom frukost och gick och la mig igen. Märkte att jag hade ont i halsen och tänkte att "aja jag är väl bara torr eller något".

Somnade om och ja, vaknade upp typ en halvtimme senare av att huvudet kändes som en isboll - så på med mössan (ja mössa - for real) och sova lite till. Vaknade för drygt en timme sedan ur feberkoman och ha mest druckit vatten och mått blä...


Inte nog på det så ringde min chef nyss och frågade om jag visste att jag skulle jobba. Great det hade helt försvunnit ur mitt minne! -.- Jag brukar nämligen alltid (med undantag för en dag) vara i tid till jobbet, så jag hoppas det finns någon annan som kan hoppa in och ta mitt pass idag. Suck...


Nä ska knarka lite feberdämpande nu och äta lite :<


/Sad

Av Alexandra Persson - 20 januari 2012 23:53

Dagen till ära så blev det självklart lite extra god middag!

Jag provade på att laga "kinamat", dvs. biff med bambuskott, kyckling med cashewnötter samt sweet & soursås, stekta grönsaker och både ris och nudlar till detta! Självklart blev det även en romantisk efterätt: friterad banan, vaniljglass och sirap! Och inte för att skryta, men det blev JÄKLIGT gott :)


               

Dags för sista bananen nu innan sängen!

Mat
Av Alexandra Persson - 20 januari 2012 11:30

Idag för exakt två år sedan var bland de mest nervösa dagarna i mitt liv.

Vid den här tiden så hade jag packat klart och redan börjat röra mig ut mot Arlanda för att ta flyget till Umeå för första gången. Jag boardade planet och satte mig på min plats. När planet lyfte (14:50) så kände jag verkligen hur fjärilarna flaxade runt i magen och hjärtat dunkade så där nervpirrande och mysigt.

Efter allt prat i WoW och på msn så var det verkligen dags att träffas på riktigt. Och nu satt jag redan på planet så det gick ju inte direkt att backa ur nu.


Flygresan på 50 minuter var bland de längsta i mitt liv, men när planet tog i backen, bromsade in och de hälsade oss välkomna till Umeå så var jag mest glad att resan gått bra. Jag plockade ur min väska ur handbagaget och gick ut mot gaten. Där stod han och väntade. Jag kommer så väl ihåg hur snygg jag tyckte han var och att han hade ett underbart och varmt leende. I efterhand har jag fått veta att han var lika nervös som jag - men det syntes inte!


Hela den dagen vart helt underbar - på verkligen alla sätt...


Så idag firar jag två underbara år med min älskade Mika!
Mannen jag inte anade att han fanns förens vi träffades av en slump i Felwood, precis då du fått Destiny <3

Antar att jag får tacka Blizzard för att de förde oss samman - nörd som jag är ^^

Av Alexandra Persson - 18 januari 2012 23:47

Brynäs lirade ju hockey ikväll mot Frölunda, gick ju riktigt skräp.

Försökte sova tidigt och inte går det heller, så nu sitter jag här igen.


Får försöka hitta på något tills jag blir trött igen *suckar*

Av Alexandra Persson - 18 januari 2012 17:02

Fick precis besked om mina 3 övriga kurser att det är upprop nu på måndag! Yay!

Nu måste jag bara funla ut någon plan så att jag har så många veckor på mig som möjligt för att kunna få studiebidrag på 75%, dvs fler timmar än 10 i veckan, och det lär jag ju få utan problem :)


CSN håller på och kontrollerar mina tidigare studieresultat... Känner nästan på mig att det kommer bli trassel där *suck*

Av Alexandra Persson - 18 januari 2012 12:51

Sitter och mumsar på dagens smoothie, en apelsin-ananas-äpple-smoothie.

Sjukt god och en vitaminbomb from hell :D Sorbeglass på den här mixen = ja tack!


Folk undrar rätt mycket över mina resultat med den här dieten och eftersom det är en vecka med förberedelser och sedan en "riktig" vecka så kan jag ju säga att 3.3kg har jag gått ner sedan jag började för 1 vecka och 1 dag sedan.

Jag känner mig smalare, är piggare och som jag skrivit tidigar så har jag inte känt den där "hungern" som många får när de försöker gå ner i vikt. Igår var första gången jag faktiskt var lite "hungrig", men det var mer för att jag var sugen på något sött då gårdagens smoothie inte var speciellt söt utan mer neutral i smaken.


Hälsosamma smoothies och sunt tänk gällande mat i kombination med träning gör det riktigt lätt - och kul!


Nåja nu sitter jag lite i valet och kvalet om jag ska pilla hemsida eller retuschera flera bilder... hmmm...


Mat · Modell

Presentation


En blogg om mitt liv och allt vad det innebär.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards