Alla inlägg under juni 2010

Av Alexandra Persson - 10 juni 2010 23:15

Var på fototräff och surrade med lite folk inne i Uppsala.

Väldigt trevlig med lite picnic i solen (som envisades med att flytta oss in i skuggand hela tiden). Blev inget modellande mer än "vanliga" bilder, vilket var rätt skönt.

Overall så var det hyfsat med folk - men fler borde komma till träffarna.


Aleks (http://aleks.bejbi.se) hade med en tjejpolare, Sara, till träffen som jag konverserade lite med. När klockan började dra iväg så ville Aleks käka så vi drog till Alexanders uteservering och satt där ett tag tills upptåget skulle gå. Sara skulle av på vägen hon med (hon hade koll på tiderna med).

Efter lite snack där så körde Aleks mig och Sara till station i sin fina bil.


Väl på tåget så försöke jag få tag på pappa för att se om han kunde skjutsa hem mig, men icke... Han hade druckit en öl så det blev en 7 km lång promenad på kvällskvisten. Stannade till ett par gånger men bara snabbt då myggen började bita mig om jag stod still i mer än 10 sekunder. Tog för övrigt under en timme att promenera i långsam takt hem.

Hittade en jättesöt häst påvägen som jag föll lite smått pladask för, får försöka spana på den och se om ägarna kanske behöver lite extra hjälp i stallet.


Nåja, nu är det sovadags - Natti!

Av Alexandra Persson - 10 juni 2010 12:01

Hade tänkt att jag skulle bloggat igår men jag satt och pillade med WoW-kontot istället och det tog sin lilla tid.


Började med att jag fyllde i ett formulär med alla möjliga konstiga uppgifter och skickade in det. Där efter så tog det UNDER en timme innan jag fick första svaret (har hört skräckhistorier om upp till 2 månader...) och blev ombedd att fylla i andra uppgifter och skicka in igen.

Satt och väntade och kollade mailen fram och tillbaka redan vid nio-tiden på kvällen så fick jag svar som sa att mitt konto var återställt! *YAY!*

Snabb support som garanterat får tummen upp.


Så jag började med att installera in spelet på nya datorn (kände mig omotiverad innan jag visste om det var lönt eller inte) och under näst sista patchen så tyckte min nätoperatör att de skulle stänga ner sina servrar för något. Så det blev inget inloggande fram tills i morse  när jag downade de sista patchbitarna.

Allt fanns där - så snabbt som sjutton beställde jag min authenticator

http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221003617

för det var verkligen inte kul att bli hackad, så för hoppningsvis så händer det inte igen.


Slutet gott allting gott... Eller?


Av Alexandra Persson - 8 juni 2010 22:02

Japp då har jag packat upp min dator och hon spinner som finaste katten...

Tyst och lätt precis som det ska vara. Så lagom glad som jag var så börjar jag pilla runt och tanka ner de nödvändiga sakerna så som Firefox, CCleaner, Spybot search and destroy m.m


Tänker att jag ska logga på mitt WoW-konto och kolla runt inne på battle.net och inser att jag inte kommer in på mitt konto... Skriver om flera gånger och får "ditt användarnamn eller lösenord är felaktigt", så jag skickar efter och ändrar och får då ett brev om att ändra lösenordet.


Jag ber min pojkvän att kolla om han kommer in med det nya lösenordet och då får han upp att mitt konto är bannat på 72 timmar... WTF?!

Jag loggar in på wowarmoryn och kollar min main, strippad ner till bara vendor-bitar... Tänker efter "hm men jag började ju plocka av henne bitar när hon var i Stratholme och grafikkortet på gamla datorn började jävlas" men icke, kollade mina andra karaktärer och de var strippade de med. Logga in på guildbanks-biten och japp där var det ju rensat...

Jag har ju inte varit inloggad sedan jag bloggade om den dagen när grafiket ballade ur, hade inte tankat något konstigt innan, varken addons eller andra suspekta saker från andra sidor...


Fy fan vad helvetes jävla surt det känns!

Hoppas att de jävla hackersarna får en smärtsam död i förtid för alla konton de brutit sig in på och alla de människor de förstört för.


Har du blivit hackad själv eller vet du någon som blivit hackad?

Hur lång tid tog det innan du/den fick tillbaka sina saker och vart hörde de av sig (för att se vart jag bör höra av mig för att få tillbaka allt så snabbt som möjligt).


Tacksam för svar...

Av Alexandra Persson - 7 juni 2010 18:26

Fick sms:et idag när jag höll på att städa, så sweet!

Måste säga att de hade snabb leverans, plus i kanten för komplett för det.

Så iväg och lösa ut den och åka hem med den.


Eftersom jag fortfarande inte har fört över allt från den här datorn till ftp:n så bestämde jag mig för att inte packat upp den riktigt ännu, så den står så fint inslagen i sin låda och väntar.

Kommer lite bilder när jag packat upp den (typ 3-4 i natt eller så) sen blir det installationer i mängder.


Ska väl försöka hinna med att kolla alla modellbilder också som kommit i posten, ska bli kul att faktiskt kunna se dem också. Och imorgon så är det väl hemsidepyssel och WoW(!) som gäller.


Just det fick mitt fullmedlemskap idag (vann ju en av tävlingarna på modellträffen) så jag är glad över det också.


Nå ja, vill bara skriva att jag är glad och snart back on track!

Av Alexandra Persson - 4 juni 2010 22:02

Så, idag tog min kära bror studenten från Barn och Fritidsprogrammet i Uppsala.


Han fick superbra betyg och som storasyster kan man inte annat än vara stolt!

Hoppas innerligt att han kommer in på högskolan nu, skulle betyda massor för honom, så som han har kämpat.


Tänkte lägga upp lite bilder när jag lyckas få nya datorn nästa vecka (vill spara det på den datorn). Sen ska väl bror bestämma VAD jag får lägga upp med ;)


Stort grattis till alla nyblivna studenter - nu börjar livet på riktigt!

Av Alexandra Persson - 3 juni 2010 12:17

Så, min löprund blev lite kortare än tänkt då mp3an beslutade sig för att ha slut på batteri helt plötsligt... Nåväl han slå ett nytt personligt på 3km i vilket fall och det börjar bli hyfsat bra tider.


Nu blir det duschen, lunch och fortsätta med överföringarna från gamla datorn!

Har jag tur kanske jag kan börja pilla med min hemsida också, vem vet.


Av Alexandra Persson - 3 juni 2010 10:53

Skönt och lagom kvavt sommarväder, det kan inte bli annat än perfekt löpträningsväder!

Frukosten är avklarad och som alla som tränar vet, så är det superviktigt att ha en bra grund att stå på innan man börjar att träna.

Därför så blev det här min frukost; fil och havrefras flingor, ett kokt ägg, 2 mackor med ost och sallat(ja det heter sallaT - sallaD är det du får när du blandar i gurka och tomat osv i en skål...) och en 50 cl flaska med kallt kranvatten.


Så nu medan jag sitter och skriver det här så smälter jag maten och sätter på mig mina träningskläder. Det är lite småblåsigt så det blir på med vindjackan också.


Just det ringde till mormor med som ligger på sjukhuset, hon mår bättre, men inte alls bra. Hon hoppas dock att hon får ligga kvar ett tag till så att hon blir helt frisk.


Så packad och klar, mp3an i öronen - ses om en timme eller så!

Av Alexandra Persson - 2 juni 2010 21:45

   

Fick precis det här i min mail och tänkte slänga ut den här varningen (för jag vet att det är folk som kommer gå på det eftersom det står på svenska - for once).

Det här är ett FAKE-meddelande - lämna ALDRIG ut dina uppgifter till någon som skriver så här. 


Peace out!

Presentation


En blogg om mitt liv och allt vad det innebär.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards