Alla inlägg under december 2010

Av Alexandra Persson - 15 december 2010 07:45

Jo det blir ju som alltid en smula sent på modellmötena - även om vi var relativt få vid 19-tiden. Dock så droppade det in folk och vi bestämde vad som skulle hända på under avslutningen nästa vecka.

Gav John lite böcker att läsa också - hoppas det är till någon nytta bara.

Annars så kan ju sägas att det var sjukt kallt igår och jag fick lite fina bilder från andra våningen på träden här utanför fönstret.


Idag så är det storhandling, så vi ska bege oss till Strömpilen för att shoppa.

Så det blir att skriva en liten lista. Nu ska jag dock hoppa in i WoW igen och se om det händer något skoj i guilden.


Höres lite senare :)

Av Alexandra Persson - 14 december 2010 17:47

Tänkte bara skriva lite snabbt innan jag ska iväg på modellmötet att jag dingat 85 och är ganska glad över det - jäklar vad mobbarna slog hårt i slutet!


Nåja nu duschen och sen stan!

/waves!

Av Alexandra Persson - 13 december 2010 23:45

Nå det blev inte så mycket luciafirande för min del - mest WoW, handla och lite städande.Har 13 bars kvar till 85 nu - vilket jag lär ta imorgon utan problem (typ 2 timmar max) sen blir det att levla min hunter tror jag och där efter roguen. Eller varför inte växla - så att man kör slut på rested expen på den ena och kör på den andra efter det.Lika bra att bränna av de viktiga innan det blir för mycket ganking i de första zonerna.Nu ska jag och min älskade gå och sova (lite lagom sent - men men). Natti!

Av Alexandra Persson - 12 december 2010 23:45

Idag var det en lååång sovmorgon. Skönt - det behövs ibland.

Har spelat lite idag också och blivit lite småirriterad på en av guildiesarna som fortfarande är level 80 och skyller på att hon bara blir gankad - även fast folk har frågat om hon ska hänga med och questa...


Hur som, blev inget spelade efter middagen utan vi satt och tittade på lite tv istället. Efter en dokumentär om djuren i det vilda så klev vi tillbaka till datorerna. Jag var sjukt omotiverad att fortsätta levla så jag satte mig med mina böcker och kollade igenom /skrev av det som var viktigt att memorera.

Ska försöka att bli av med de här böckerna som jag har nu tills på torsdag då det är senaste dagen att hämta upp min andra bok som kommit.


Sitter och väntar på en bok, men den är tydligen omlånad på något konstigt vänster. Så den får jag inte förens efter nyår - men den som spar den har.


Nu är det dock sovadags - eller ja, jag lär nog ligga och läsa lite innan jag somnar.

Natti natti på er!

Av Alexandra Persson - 11 december 2010 23:45

Dagen började med att jag lite spontant tittade upp på klockan och insåg att den var 6:57 och satte mig upp, petade på Mika och tyckte "Älskling, du kommer försent till jobbet" - och samtidigt som jag sa det insåg jag att det var lördag *doh*.


Så vi sov vidare några timmar, klev upp. Jag fick en underbar massage i träningsrummet innan vi drog igång burkarna för lite WoW.

Jag fixade nudlar till "frukost/lunch" och där efter började vi med middagsmaten.

Fläskkotletter i marinad och potatismos. Vi skulle griljerat mosen med men blev lite för hungriga ;)


Middagen lyckades vi tima in samtidigt som 4:an sände Sex and the City - the movie. Jag har inte sett den innan, men den får helt klart godkänt som en gullig chick-flick film. Efter det blev det lite guildruns och mera levling. Snart 84, så imorgon tar jag nog 84+½ level eller så.


Dags för sömn nu. Mara (en av våra katter) har varit på och pratat med mig i en timme och "skällt" på mig att jag inte ligger i sängen ännu så att hon kan ligga på min mage och burra in sig under täcket - så nu ska jag väl göra henne (och min älskade) till lags med att lägga mig i sängen för lite mys.


Natti natti!

Av Alexandra Persson - 10 december 2010 23:45

Ja då har det varit både Nobelmiddag och Idolfinal.


Middagsmenyn såg väldigt god ut, kanske får för mig att laga den någon dag. Eller göra en egen version av det. Har inte så mycket annan koll mer än det aftonbladet skrev (typ att Kronprinsessan tackade nej till vin och att hennes klänning var supersnygg).


Idol kollade jag lite halvt på samtidigt som jag spelade.

Hade kvittat vem av de som vann för min del, men jag tycker att Jay har en "bättre" röst än vad Minnah har om man tänker utanför Sveriges gränser.

Men med det så vill jag inte säga att hon är dålig - för det är hon absolut inte!


Annledningen är väl, som vi såg Eurovision song contest när Anna Bergendahl tävlade, att bara för att det är bra i Sverige så behöver det inte slå utomlands.

Jay har i min mening en "större" chans att lyckas - om han ger fan i drogerna.


Anyways, annars så har jag spelat en hel del idag. Har maxat fishing och herbalism till 525 och är på god väg med archaeologyn också.

Blev inget levlande idag eftersom Mika ville spela Sonic och C&C istället, har dock lyckats dinga 82 genom blommor och att utforska i archaeologyn.


Nåja, dags för sömn nu, imorgon och på söndag är det dags för julbak inför Lucia på måndag. Ska även göra en lite mer "helg"-aktig middag imorgon tänkte jag.

Kanske dyker upp ett recept på kvällen.


Natti natti <3

Av Alexandra Persson - 10 december 2010 10:45

Klev upp första gången när Mika åkte till jobbet vid halv åtta, sen somnade jag om och vaknade vid 10. Skönt att kunna snooza ibland.


Igår så hände lite andra grejer kom jag på som jag inte skrev om igår.


1. Stod och lagade mat och lyckades skära mig i pek och långfingret på vänster hand (yes it did hurt and it was loads of blood), dock inget allvarligt och nu läker det fint.


2. Full omgång i elitserien igår. Brynäs spelade hemma mot Timrå och spöade dom med 2-0 - awesome!


Som jag skrev i nattens inlägg så var det mycket WoW igår, och mer blir det idag.

Väntar på att höra om en av mina modellvänninor kommer upp från Stockholm på en snabbvisit i helgen eftersom det inte blir något åkande till Seskarö och Haparanda i helgen - annars blir det lite senare.


Nu lunch och börja fixa med middagen innan jag hoppar in i WoW igen.

Av Alexandra Persson - 10 december 2010 00:10

Idag har jag nog inte så mycket att rapportera, har mest spelat WoW och levlat archaeology. Jäkligt kul profession, tills man kommer till 100 och inser att "damn jag skulle inte ha löst de här grejerna ännu". Så nu är det bara att farma massa fragments - bra är dock att vi får exp för att göra det, so it's worth it.

Dingar nog 82 imorgon (har ju slöat eftersom jag och Mika spelar tillsammans).


Anyways, nu ska jag ta och dricka upp mitt kalla pepparmintsté och ta en liten nattmacka.


Peace out my loved once!

Presentation


En blogg om mitt liv och allt vad det innebär.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards