Alla inlägg under augusti 2011

Av Alexandra Persson - 17 augusti 2011 08:39

Jobbade i måndags då mamma och morfar min kom på besök.

Hade städat hela morgonen och åkte sedan iväg till jobbet och jobbade rätt sent.

Hade säkerligen gott snabbare om min kollega som SKULLE jobbat med mig hade vetat om det...


Igår så var jag, mamma och morfar runt på stan och tittade, åt lunch hos Neil på The Black Country Kitchen innan vi svängde förbi mitt jobb och visade var jag arbetade, det kanske jag inte skulle ha gjort.


Slutade med att jag åkte hem, bytte om och fick åka in och jobba då Tommy (som skulle ha jobbat) inte trodde att han skulle jobba. Tråkigt eftersom jag var den enda i stan som fanns tillgänglig när jag har familjen på besök...


Nåja blev ca 6 timmar sedan hem, äta middag, som mamma lagat <3

Fika lite och fixa med tvätten som Mika hade ordnat.


Mot slutet av kvällen när jag började varva ner så påminnde Niklas mig om att vårat program för föreningen ska vara inne senast idag för glashuset...

FAAAAN... så jag gick ju och la mig vid ca 2-tiden....


Nu ska vi försöka fixa lite frukost i alla fall :)

Av Alexandra Persson - 13 augusti 2011 09:31

Hittade artikeln VK hade på sin sida att något blockmongo har lyckats bränna ner stans godaste restaurang/pizza hak inte allt för långt ifrån där vi bor.

Blir så jävla förbannad! Vem kommer på den "brillianta" idéen att bränna Restaurang Ängen... Hoppas verkligen de skyldiga åker fast så att de skriker och får långa straff och böter...


Det vi får göra är att försöka stödja "Take away" som finns i Mariehems Centrum så att de får det att gå runt i alla fall.


Artikeln hittar ni här: http://vk.se/Article.jsp?article=466953

Av Alexandra Persson - 13 augusti 2011 00:09

Satan vad bra dag det var - gick som smort allt och jag tror jag slog mitt eget rekord *yay*. 189 kr/timmen är inte så himla dåligt - utan OB och innan skatt ^^

Men nu är jag trött som en gnu, ska äta lite äppelkräm och crunch flingor, glo någon film och sen soooova - det är ju jobbdag i morgon också.


Nåja, ska ta och läsa och skriva lite först - sen sömn.

Har en del Umemodellen saker kvar att göra så... *suck*


Natti natt

Av Alexandra Persson - 12 augusti 2011 10:30

Den här veckan har verkligen sprungit förbi mina ögon...


I tisdags var det ju styrelsemöte som gick bra - massor av bra grejer bestämdes-

I onsdags hade vi storkok här hemma, lasange och tacos till middag.

Och igår så jobbade jag typ HELA dagen med stuffs för Umemodellen.


Fick även svar från en av de tre designers som ska ha modevisning på Sunset park om att skicka mina mått. Så nu håller jag verkligen(!) tummarna på att mina små fötter inte trasslar till det - vore ju så jäkla typiskt...


Har även hunnit med att fixa en pdf-kalender för Umemodellen, men när jag skulle posta den i forumet så sa forumet "FU - bilden är för stoooor", så jag struntade i det för stunden.


Idag börjar ju jobbet igen, får se om jag har missat något under de här 2½ veckorna eller om det bara är att köra fullt ös medvetslös :)

Av Alexandra Persson - 9 augusti 2011 23:42

Åhhh vilken underbar dag det varit idag!

Först så var Mika iväg och gjorde sin grej - vilket fick VÄLDIGT bra resultat.

Det firade vi med en lunch hos Neil på The Black Country Kitchen ovanför Åhléns.

Efter det så sprang vi runt och tittade lite på tyger och införskaffade lite spikar för att få upp våra LAN-kablar i nya arbetsrummet och försvann sedan åt varsit håll.


Mika mot bussen och jag mot ICA för att handla middag (tacos) till styrelsemötet.

Planen var att jag, John, Mimmi, Anna, Ronnie och Nik skulle gå igenom hösten och äta lite. Men eftersom Mimmi inte hade dykt upp efter en halvtimme så ringde jag och fick inget svar alls.... suck.... Nåja, det blev andra middagsgäster istället.

Jocke som var tillbaka från Wacken fick lite middag och Torbjörn tittade förbi precis i samma stund som vi skulle slå oss ner. Tur att jag hade handlat ordentligt med mat!


Mötet blev en långkörare, men vi brände igenom det mesta och har väl planerat hösten rätt så bra nu. Hoppas föreningens medlemmar håller med bara ^^

Ska sammanfatta allt i min nya awesome kalender som jag hittat och kolla igenom Johns anteckningar innan jag ska slänga upp den posten i forumet också.


Sen blir det nog sömn tror jag - Mika är rätt trött så han är påväg i säng nu. Jag sitter nog uppe tills jag är "klar" för dagen.


Natti natti bloggläsare!

Av Alexandra Persson - 9 augusti 2011 09:55

Jo idag är en sådan där dag när jag tänkt strosa lite på stan.

Mika ska iväg på en grej och jag borde väl snurra runt med lite CV'n under tiden.

Efter att han varit iväg där så ska vi kolla på lite inredningsgrejer är tanken.


Till kvällen så bär det av till Kretsen för att fixa lite tacos och fika inför vårat styrelsemöte. Vi ska i huvudsak göra en plan över hösten och även fatta en del beslut. Ska även få en liten uppdatering om hur det går med vår nya hemsida lite senare idag :)


Saker och ting rör sig och jag är redo!

Av Alexandra Persson - 8 augusti 2011 00:07

Efter en lång och produktiv dag i Umemodellen-anda med styrelseärenden så fick jag ett supertrevligt SMS av Jocke som undrade om jag hade lust att spontanplåtas lite av honom. Självklart ville jag det - så det bar av in i duschen, packa väskan, lägga en grundmake och sedan ta sig iväg till Jocke som väntade vi Mariehems Centrum.

Så nu blir det att vänta och se om det blir några häftiga bilder som används i portfolion :)


Har börjat känna ett grymt modellsug nu så jag får ta och rycka tag i fotograferna tror jag bestämt, har en del som jag är sugen på att fråga - måste bara ta mig en skopa med mod först.


Imorgon ska jag ta mig in till Kretsen och kolla lite där. Ska även försöka få tag på alla som har bilder på Umemodellen datorn eftersom den ska rensas men ingen har tagigt tag i den biten ännu. Sist men absolut inte minst så ska jag försöka svänga förbi Jocke Ljungquist och se hur han haft det i Norge samt fråga lite om tidningen och hemsidan :)


Nu blir det sova

Go'natt, adjöss - se upp för loppor och löss!


Av Alexandra Persson - 6 augusti 2011 13:45

Igår så kom vi hem till underbara Sverige igen.

Vi började vid 8-tiden, åt frukost, gjorde matsäck och begav oss till bussen som skulle ta oss från Ikaalinen till Vasa. Resan tog 3 timmar, så jag och Mika bestämde oss för att diskutera hemindredning.


Väl i Vasa blev det en rask 3km's promenad till hamnen, checka in och sedan kliva på båten som tog 4 timmar. För att vara lite smarta så började vi att igenom bilderna vi tagigt under resan, kategorisera dom och sedan flyttade över dom i särskilda mappar. Har precis laddat över dom till min dator så det blir att gå igenom och se vilka vi ska framkalla och vilka som åker upp på facebook och här i bloggen ;)


En kul grej var våra katter när vi kom hem. De jamade och jamade och var riktigt glada att vi var hemma igen. Natten bestod av att Bysen låg vid min huvudkudde och ville bli klappad hela natten igenom. Mara låg vid mina fötter och tryckte sig nära - tittade upp då och då och kom och buffade lite på mig innan hon kröp in under täcket för att kura ihop sig på andra sidan om mig.


Känns väldigt skönt att vara hemma igen - nu ska jag försöka kolla igenom bilderna - ses om ett par timmar!

Presentation


En blogg om mitt liv och allt vad det innebär.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards